Suomen Luontokuvausinstituutti

Finnish Wildlife And Nature Photography Institute

Luonnon lähikuvaus ja luovat kuvaustekniikat.
Verkkokurssi. 5.3.-14.3.2024 Lähi- ja makrokuvaus avaa luonnon pienimmät ja herkimmät yksityiskohdat, muodot, värit, tunnelmat sekä eläin- ja kasvilajit laajemmassa perspektiivissä. Kuvauskohteina voivat olla hyönteiset, kasvit, kukinnot, vesipisarat. Yhdistettynä luontokuvauksessa käytettäviä luovat tekniikat ja luonnon lähikuvaus, niin lopputulos voi olla oikea taideteos.
Adobe Lightroom Classic 16.4.-2.5.2024 verkkokurssi
Kurssilla käydään läpi ohjelman monipuoliset kuvien arkistointi, kuvansäätö- ja uusien maskityökalujen käyttö käytännönläheisten esimerkkien avulla. Kurssi soveltuu myös aloittelijoille tai kuvaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Lightroomista.
Luonnon maisema- ja lähikuvaus luovalla otteella
19.-21.4.2024 Pieksämäki Opi käyttämään kameraasi ja sen ominaisuuksia monipuolisesti ja ennakkoluulottomasti luontokuvauksessa! ”Avain niin perinteisiin kuin luoviinkin kuviin on tekniikan hallinta. Kameraa on osattava käyttää monipuolisesti ja oman kameran hallinta on ehdottoman tärkeää, jotta tuloksena olisi silmää ja mieltä kiehtova kuva.”
WEB-Yhdistä still- ja videokuvaa 29.4. klo 18-20
Still-kuvan ohella luontokuvauksessa videolla voi kertoa monia asioita selkeämmin kuin still-kuvalla. Kahden tunnin webinaarissa pääset jyvälle niin still- ja videokuvaamisesta, kuin videon editoimisesta. Kamera Seura ry
Luonnon lähikuvaus 11.5.2024 klo 9-15 Kameraseura ry
Luonnon lähikuvaus järjestelmäkameralla ja kamerapuhelimella la 11.5. Klo 9–15. Käymme kurssilla läpi, missä tilanteissa järjestelmäkamera ja kamerapuhelin on parhaimmillaan ja milloin kannattaa kuvata still-kuvan ohella myös videotiedosto.
Upea Kuressaaren kaupunkiluonto 7.-14.7.2024
Kaupungit eivät aina ole pelkästään betonia ja asfalttia – niissä piilee myös upea ja monipuolinen luonto, joka odottaa huomioimista ja ikuistamista. Tällä valokuvauskurssilla opit valokuvaamaan ja näkemään kaupunkien kasveja, lintuja ja muita luontokappaleita uudella tavalla.
Saarenmaan upea luonto luovasti kuviisi 14.-21.7.2024
Tämä luontokuvauskurssi Saarenmaan upeassa luonnossa ja Kuresssaaren kaupungissa vie sinut syvälle värien, muotojen ja abstraktioiden maailmaan kameran linssin kautta. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää luovuuttasi ja hienosäätää valokuvaustaitojasi uusille tasoille.
Luontokuvauksen ammatilliset perusteet.
Vuodesta 2019 lähtien. 9.10.2023 – 28.8.2024 (Otava)Koulutuskokonaisuus aktiivi- kuvaajalle. Monimuoto -opiskeluna saat kattavan tietopaketin harrastukseen tai ammattiin. Opettajana toimii pitkän linjan luontokuvauksen ammattiliainen Paavo Hamunen
Luontokuvaajan Master Class -jatkokoulutus
13.10.2023 – 30.6.2024. Jatkokoulutuksessa keskitytään oman luovan kuvausjäljen hiomiseen ja osaamisalueiden laajentamiseen .
Back to Top