Kurssin sisältö
Päivän kurssilla tutustumme luonnon lähikuvaamiseen, välineisiin, kuvan sommitteluun ja vinkkeihin, kuinka onnistut kuvaamaan onnistuneita otoksia. Opettelemme uusia kuvakulmia, tapoja kuvata ja editoida sekä hyödyntää videota ja puhelimen kameraa luontokuvauksessa. Käymme kurssilla läpi, missä tilanteissa järjestelmäkamera ja kamerapuhelin on parhaimmillaan ja milloin kannattaa kuvata still-kuvan ohella myös videotiedosto.
Perinteisen luontovalokuvauksen opetuksen lisäksi saat kurssilta runsaasti myös käytännönläheisiä vinkkejä oman luovan kuvausotteesi ja taiteellisen näkemykseksesi tueksi ja laajentamiseksi. Tutustumme matalalla kynnyksellä, kuinka saat still- ja videokuvan yhdistettyä esitykseksi. Järjestelmäkameran ohella laadukas kamerapuhelin on oivallinen apu kuvaajalle.
Erillistä kutsukirjettä ei lähetetä, vaan löydät alla olevan linkin kautta tarvitsemasi tiedot kurssista.
Kurssin aikana pidetään kahvitaukoja sekä pidempi tauko, jolloin on mahdollisuus ruokailla lähiravintoloissa tai syödä omia eväitä. Koulutustilassa on jääkaappi ja mikroaaltouuni, joita kurssilaiset voivat käyttää.
Kameraseura ei vakuuta kursseille osallistujia, joten opiskelijoilla on haluttaessa oltava oma vakuutus.

Kurssin hinta 100€


You may also like

Back to Top